DRAGI STARŠI

Vsi dobro vemo, da pravi večji stroški, z rojstvom otroka, ne pridejo takoj, temveč šele kasneje, ko otrok prične samostojno stopati po svoji poti življenja. Ta daljša doba omogoča, da se odgovorni starši pripravijo na to že vnaprej. Ravno zato je ta produkt namenjen vsem staršem, ki se zavedajo, da je pomembno že danes razmišljati o prihodnosti ter želijo svojim otrokom omogočiti šolanje, izobraževanja, prvi avtomobil,…

7. ODLIČNIH RAZLOGOV ZA OTROŠKI ZAKLAD

1. S pomočjo edinstvene Elementum 5* strategije do večje količine zlata in srebra v “good delivery” kvaliteti

2. Rast premoženja na inovativen način

3. Transparentni in nizki stroški, odlične nakupne in prodajne cene zlata in srebra

4. Likvidno premoženje, ki je zaščiteno pred inflacijo

5. Brez pogodbenih obveznosti pri vplačilih, časovno noemejeno trajanje varčevanja, fleksibilnost pri odpovedi in odprodaji

6. 24/7 online vpogled v stanje premoženja

7. Prednost varčevanja za celo družino

OTROŠKI ZAKLAD LAHKO NAPOLNIJO VSI

Ob različnih priložnostih, kot so…

> Rojstvo, rojstni dan

> Krst, obhajilo, birma

> Začetek vrtca ali šole, …

 

…lahko s svojimi nakazili prispevajo tudi vaši:

> Svojci

> Sorodniki

> Prijatelji, …

FLEKSIBILNOST NAKUPA

SAMI DOLOČATE KOLIKOKRAT BOSTE VPLAČALI

Odločite se lahko za enkratno vplačilo ali večkratno. Niste obvezni vnaprej določiti časovnice vplačil.

SAMI DOLOČATE VIŠINO ZNESKA

Omejitev glede vplačila zneskov navzgor ni. Predlagamo pa, da si ogledate nižje pribitke na borzno ceno, glede na višino vplačil, ki se med seboj seštevajo.

Z VIŠINO INVESTICIJE SE ZMANJŠUJE PRIBITEK NA BORZNO CENO

Primer: Ko enkrat dosežete 3.000 €, vam ob naslednjem vplačilu, ki je lahko tudi 25 € (najnižje možno posamezno vplačilo), obračunamo nižji pribitek na borzno ceno in sicer 13 %, namesto predhodnih 18 %.

18 %

Pribitek na borzno ceno v višini 18 % vam za posamezno vplačilo obračunamo, dokler nimate več kot za 3.000 € kupljenega srebra.

13 %

Pribitek na borzno ceno v višini 13 %, vam za posamezno vplačilo obračunamo v primeru, da imate na računu najmanj za 3.001 € in največ za 8.000 € kupljenega srebra.

9 %

Pribitek na borzno ceno vam obračunamo v primeru, da imate na računu že najmanj 8.001 €.

* Ob nakupu 100 g srebrne palice, z dobavo v Sloveniji, je zaradi 22% DDV in ostalih stroškov, lahko pribitek na borzno ceno tudi do 60 %. Pri 1000 g srebrni palici pa tudi več kot 30 %.

9 NAJBOLJ POGOSTIH VPRAŠANJ


Vsem, ki želite za svoje otroke varčevati v srebru brez DDV, vplačevati takrat, ko imate za to na razpolago določena sredstva (najmanj 25 €), pričakujete višji donos v prihodnje ter želite imeti finančna sredstva hitro na razpolago (odprodajo izvršite v vašem on-line dostopu).

Produkt Otroški zaklad je tudi alternativa večjim nakupom fizičnega srebra v Sloveniji, ker ste, pri nakupu v Sloveniji, poleg pribitka na borzno ceno, primorani plačati tudi 22 % DDV.

Kupujete del 15 kilogramske palice, kar vam omogoča nižji pribitek na borzno ceno v primerjavi z manjšimi ploščicami oziroma palicami.

Pri nakupu obstajajo 3 – je različni pribitki, ki so odvisni od višine zneska, ki ste ga že vplačali ali pa ga imate namen vplačati. Pribitek 18 % se obračuna vse dokler imate zbranih manj kot 3.000 € sredstev, pribitek v višini 13 % se obračuna vse dokler imate zbranih od 3.001 € do 8.000 €. Ko imate zbranih 8.001 € pa vam obračunamo pribitek v višini 9 %.

Da. Podjetje Elementum kupuje srebrne 15 kilogramske palice kovnice Umicore, ki ima najdaljši “good delivery” standard v Evropi (za zlato od 1930 in za srebro od leta 1935).

Palice imajo najvišjo možno čistino: 999/1000.

Da. Srebro vlagateljev je v fizični obliki shranjeno na strogo varovani lokaciji v Švici (St. Gotthard Masiv). Zagotavljamo vam 100% pokritost vašega varčevanja v srebru.
Kadarkoli lahko v vašem on-line računu zahtevate dvig delne ali celotne količine srebrnih naložbenih palic, ki jih imate v lasti. Dvig lahko opravite na lokaciji: St. Gotthard Masiv.

Pred prevzemom srebrnih palic iz skladišča, morate poravnati vse morebitne administrativne stroške, ki nastanejo ob dvigu srebrnih naložbenih palic. Lahko tudi zahtevate dobavo blaga na drugo lokacijo.
Vse stroške transporta, administrativne stroške dviga in ostale morebitne stroške krijete sami.

V vašem on-line računu vpišete svoj delež srebrne naložbene palice, ki jo želite odprodati, na štiri decimalna mesta natančno.
Tako kot za nakupe, se tudi cena za odprodajo, glede na aktualno borzno, potrdi vsak torek.
V primeru, da je torek dela prost dan ali da se potrditev odkupne cene zaradi dela prostih dni pri dobaviteljih ne more opraviti, se odprodaja opravi prvi naslednji delovni dan.
Srebro vam odkupimo 2 % pod takratno borzno ceno.
Da. Za to vam tudi ni potrebno podpisati dodatnih obrazcev. Srebro, ki ste ga kupili, lahko prodate ali pustite na vašem računu. V primeru, da ga pustite in ne vplačujete več, vam bomo vsak mesec obračunali stroške hrambe srebra.
Stroške hrambe vaših plemenitih kovin obračunamo 1 x mesečno, v višini 0,1408 % od takratne vrednosti vašega premoženja. Strošek hrambe se znižuje z večjo investicijo (podrobneje razloženo v Ceniku za hranjenje).
Stroški hranjenja vključujejo:
– varovanje vaših plemenitih kovin
– zavarovanje vaših plemenitih kovin v polni vrednosti
V vašem on-line računu. Tam imate zavedena vsa vplačila, prodaje, obračune stroškov hrambe in trenutno vrednost vašega premoženja.

KAKO PRISTOPIM K VARČEVANJU V OTROŠKI ZAKLAD

Začnete v 4- ih enostavnih korakih

VPIŠITE SVOJE PODATKE V OBRAZEC

POŠLJEMO VAM GESLO

Na email in mobilnik prejmete uporabniško ime in geslo.

POTRDITE PRISTOPNO IZJAVO

Z uporabniškim imenom in geslom se prijavite in v svojem računu dopolnite  ‘Pristopno izjavo’ in jo potrdite (ni obvezujoče za nakup).

OMOGOČEN DOSTOP DO VARČEVALNEGA RAČUNA

Vašo ‘Pristopno izjavo’ potrdimo tudi iz naše strani, kar vam omogoči dostop do ostalih dokumentov kot tudi navodil za vplačilo.

>>> KLIK za VSTOP ZA OBSTOJEČE UPORABNIKE <<<

VSTOP ZA NOVE UPORABNIKE

Za dodatne informacije nas lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko


Search elementum.si
Share:
Profiles: